Εμείς

Στην atmon (άτμον) οραματιζόμαστε ένα κόσμο με λιγότερους καπνιστές, με λιγότερες επικίνδυνες για τον οργανισμό ουσίες, με βελτίωση της ζωής και μια δεύτερη ευκαιρία για τους καπνιστές. Ακόμα και ένας να σταματήσει αυτή την τόσο βλαβερή συνήθεια μας χαροποιεί ιδιαίτερα.

Λόγω εξάρτησης από τη νικοτίνη, η διακοπή του καπνίσματος είναι πολύ δύσκολη για τους περισσότερους γιαυτό το ηλεκτρονικό τσιγάρο και το άτμισμα αποτελεί μια ιδιαίτερα ρεαλιστική εναλλακτική λύση απαλλαγής της καταστροφικής συνήθειας του καπνίσματος.

Demo Mod

Χάρη στο ηλεκτρονικό τσιγάρο πολλές χιλιάδες καπνιστές κατάφεραν να διακόψουν το κάπνισμα με προσομοίωση του καπνίσματος από το άτμισμα. Αποστολή μας είναι να βρισκόμαστε δίπλα στους ανθρώπους που προσπαθούν να απεξαρτηθούν από τη βλαβερή συνήθεια και να βοηθάμε στην προσπάθεια αυτή προσφέροντας προϊόντα χαμηλότερου κινδύνου.

Οι περισσότεροι καπνιστές θα βρουν την εμπειρία του ατμίσματος παρόμοια με το κάπνισμα αλλά με απείρως λιγότερες βλαβερές ουσίες.

Σε εμάς θα βρείτε γευστικές επιλογές για όλα τα γούστα σε μεγάλη ποικιλία από διάφορες γεύσεις καπνού έως γεύσεις γλυκών, φρούτων, ξηρών καρπών, καφέ, ανάμικτες και σχεδόν ότι βάλει ο νους σας. Ανακαλύψτε τον συναρπαστικό κόσμο του ατμίσματος και βελτιώστε τις συνθήκες της ζωής σας με τρόπο απολαυστικό…

Προσπαθούμε συνεχώς να είναι να είμαστε καινοτόμοι, ευέλικτοι και υπεύθυνοι προσφέροντας προϊόντα που ακολουθούν τις τελευταίες εξελίξεις και προδιαγραφές της τεχνολογίας με στόχο να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή απόλαυση χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα και την ασφάλεια.

Και όλα αυτά με την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση για να έχετε μια άριστη και ολοκληρωμένη εμπειρία και να απολαύσετε το ηλεκτρονικό σας τσιγάρο απροβλημάτιστα και ευχάριστα.

X

Προσοχή

Η χρήση του atmon.gr επιτρέπεται μόνο σε άτομα μεγαλύτερα των 18 ετών!