Επιστροφές

Πριν κάνετε αγορές σας παρακαλούμε να διαβάσετε την πολιτική μας για επιστροφές ή αντικαταστάσεις:

Έχετε δικαίωμα επιστροφής των προϊόντων που αγοράσατε από το ηλεκτρονικό κατάστημα atmon.gr για δεκατέσσερις (14) ημερολογιακές ημέρες από την παραλαβή τους (Ν. 2251/1994).

Αν θέλετε να αντικαταστήσετε προϊόντα που παραλάβετε πρέπει πρώτα να συμπληρώσετε εντός τριών ημερών την φόρμα επιστροφών στο atmon.gr και να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 211 1100 106.

Για τη φόρμα επιστροφών πατήστε εδώ

Μπορείτε να μας παραδώσετε τα προϊόντα απευθείας στο κατάστημα μας στην οδό Σερίφου 17, 13561, Άγιοι Ανάργυροι, Αττική ή να τα αποστείλετε με δικά σας έξοδα στην παραπάνω διεύθυνση. Αν προτιμάτε, μπορούμε να παραλάβουμε εμείς τα προϊόντα που επιστρέφονται με δική σας χρέωση.

Η προθεσμία των δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών σε περίπτωση που η παραγγελία περιλαμβάνει πολλά προϊόντα που θα παραδοθούν χωριστά ξεκινάει από την παράδοση του τελευταίου.

Η επιστροφή δεν χρειάζεται αιτιολογία ενώ έχετε υποχρέωση να επιστρέψετε τα προϊόντα σε άριστη κατάσταση όπως το έχετε παραλάβει. Δηλαδή το προϊόν που επιστρέφετε πρέπει να είναι σε κατάσταση “καινούργιου” όπως πριν από την πώληση του, να έχει την αρχική του συσκευασία (με ότι περιλαμβάνει -κουτί, υλικά συσκευασίας, δεματικά, έντυπα οδηγιών, καλώδια, εγγυήσεις κλπ).

Όλη η συσκευασία δεν θα πρέπει να έχει φθορές, σκισίματα ή αλλοιώσεις και γενικά να είναι σε άριστη κατάσταση. Η επιστροφή του προϊόντος θα πρέπει να συνοδεύεται από το πρωτότυπο παραστατικό αγοράς του (Απόδειξη Λιανικής, Τιμολόγιο).

Η επιστροφή του προϊόντος γίνεται δεκτή, μόνον εφόσον προηγουμένως έχουν εξοφληθεί τα ποσά που ενδεχομένως επιβαρύνθηκε η Atmon για την αποστολή των προϊόντων σε εσάς και τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή του.

Αφού παραλάβουμε τα προϊόντα και ελεγχθούν, θα σας επιστρέψουμε το αργότερο εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την μέρα που λάβαμε αποδεδειγμένα γνώση για την επιστροφή το ποσόν που εισπράξαμε για τα προϊόντα που επιστράφηκαν. Το ποσόν επιστρέφεται στην υπηρεσία ή τράπεζα μέσω της οποίας έγινε η πληρωμή. Τα έξοδα αποστολής, συναλλαγής και επιστροφής βαρύνουν τον πελάτη. Η Atmon δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις από τις τράπεζες ή τις υπηρεσίες πληρωμών. Προσοχή, παραλαβές επιστροφών ή αντικαταστάσεις προϊόντων με αντικαταβολή προς την εταιρεία μας δεν θα γίνονται αποδεκτές.

Προϊόντα που είχαν αγοραστεί με επί πλέον δώρα, θα πρέπει να επιστρέφονται μαζί με τα δώρα, διαφορετικά η αξία του δώρου θα αφαιρείται από το ποσόν.

Μπαταρίες

Αγοράσατε μπαταρίες; Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά

Σας ενημερώνουμε ότι οι κολλήσεις κάθε είδους στις μπαταρίες είναι ιδιαίτερα επικίνδυνες και μπορούν να καταστρέψουν τις μπαταρίες ή να προκαλέσουν ακόμα και έκρηξη!

Το Atmon.gr δεν φέρει καμία ευθύνη αν προχωρήσετε σε κόλληση κάθε είδους, το κάνετε αποκλειστικά με δική σας ευθύνη και ταυτόχρονα χάνετε το δικαίωμα επιστροφής των προϊόντων για οποιοδήποτε λόγο σύμφωνα με τους όρους του Atmon.gr μια και το προϊόν αλλοιώνεται ή/και καταστρέφεται.

Γι’ αυτό, παρακαλούμε ελέγξτε τις μπαταρίες σας για να είστε σίγουροι ότι είναι αυτό που χρειάζεστε πριν τις κολλήσετε!

Εξαιρούνται των επιστροφών

Από το δικαίωμα επιστροφής εξαιρούνται:.

1. Προϊόντα που παραλήφθηκαν από το κατάστημα μας διότι η πώληση θεωρείται ότι δεν έγινε από απόσταση.

2. Υγρά αναπλήρωσης, Αρώματα, Υγρά DIY, Aτμοποιητές, Drip tips και γενικά προϊόντα που για λόγους προστασίας της υγείας και υγιεινής είναι ακατάλληλα για επιστροφή ή και έχουν αποσφραγιστεί ή χρησιμοποιηθεί μετά την παραλαβή δεν γίνονται δεκτά σε καμία περίπτωση.

3. Προϊόντα που αγοράζονται από τα μέλη μέσω εξαργύρωσης πόντων.

Σε περιπτώσεις επαναλαμβανόμενων επιστροφών ή σε περιπτώσεις που η εταιρία, κατά την απόλυτη κρίση της, θεωρήσει ότι ο πελάτης κάνει κατάχρηση του δικαιώματος επιστροφής ή ενεργεί κακόβουλα, έχει δικαίωμα να αρνηθεί τις επιστροφές των προϊόντων ακόμα κι αν πληρούνται οι ανωτέρω όροι και προϋποθέσεις.

Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα κατά βούληση να καταργήσει ή να τροποποιεί την πολιτική επιστροφών της, δημοσιεύοντας τους σχετικούς νέους όρους και προϋποθέσεις στην ιστοσελίδα της.

Παρακαλούμε να διαβάζετε τους όρους χρήσης για να είστε ενήμεροι.

X

Προσοχή

Η χρήση του atmon.gr επιτρέπεται μόνο σε άτομα μεγαλύτερα των 18 ετών!