Όροι χρήσης


  1. Όροι χρήσης του atmon.gr
  2. Όροι των προγραμμάτων ανταμοιβής και δώρων του atmon.gr


Όροι χρήσης του atmon.gr

Σας παρακαλούμε να διαβάσετε με προσοχή τους παρακάτω Όρους Χρήσης του ιστότοπου https://atmon.gr (στο εξής θα τον αναφέρουμε και ως “ιστότοπος” ή “ιστότοπος μας”).
Η χρήση του ιστότοπου και οι υπηρεσίες / προϊόντα μας απευθύνονται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ σε άτομα άνω των 18 ετών με πλήρη ικανότητα δικαιοπραξίας για να συμφωνήσετε με τους παρόντες Όρους Χρήσης οι οποίοι συνιστούν δεσμευτική συμφωνία ανάμεσα σε εσάς και τον ιστότοπο μας.

1. Αποδοχή των όρων χρήσης

Οι Όροι Χρήσης του ιστότοπου μας είναι μια συμφωνία που δεσμεύει τα δύο μέρη της δηλαδή εσάς και την εταιρεία μας (στο εξής “εταιρεία” ή “εταιρεία μας”) που έχει έδρα στους Αγίους Αναργύρους Αττικής, Σερίφου 17, Τ.Κ. 13561, Τηλ.: 211 1100 106, σχετικά με τη χρήση του ιστότοπου μας , των υπηρεσιών μας και του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Αποκτώντας πρόσβαση σε οποιαδήποτε σελίδα ή υπηρεσία δηλώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών, ικανός για δικαιοπραξία και συμφωνείτε ότι αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης και δεσμεύεστε από αυτούς. Δηλώνετε επίσης και εγγυάστε ότι έχετε το δικαίωμα και την εξουσία να συμφωνήσετε και να δεσμευτείτε από τους παρόντες Όρους Χρήσης.

Οι επισκέπτες είναι υποχρεωμένοι να κάνουν νόμιμη χρήση των υπηρεσιών που τους παρέχουμε σύμφωνα με την Ελληνική νομοθεσία σχετική με τις συναλλαγές αυτές αλλά και κάθε άλλη νομοθεσία.

Αν διαφωνείτε με του παρόντες Όρους Χρήσης παρακαλούμε να αφήσετε αμέσως τον ιστότοπο μας και να μεταφερθείτε αλλού χωρίς να αποκτήσετε πρόσβαση σε σελίδες ούτε και να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε υπηρεσία.

Η εταιρεία μας δηλώνει ότι κάθε έγγραφο με πληροφορίες, γραφικές απεικονίσεις και πληροφορίες παρέχεται “ως έχει” χωρίς καμία εγγύηση οποιουδήποτε είδους. Η αποδοχή των Όρων Χρήσης δεν είναι οποιασδήποτε μορφής συνεργασία, εργασιακή σχέση ούτε συνεταιρισμού με την εταιρεία.
Η εταιρεία δεν ευθύνεται ούτε υποχρεούται να αποζημιώσει οποιαδήποτε ζημιά ή ηθική βλάβη από παροχή υπηρεσιών για υποστήριξη. Μπορείτε ελεύθερα να χρησιμοποιείτε τον ιστότοπο σύμφωνα με το νόμο. Τα περιεχόμενα στις συναλλαγές είναι αποκλειστική σας ευθύνη, εμείς δεν παρεμβαίνουμε ούτε διορθώνουμε τα δεδομένα σας.

Οι Όροι Χρήσης μπορούν να τροποποιούνται ή να αλλάζουν από εμάς κατά το δοκούν, με ή χωρίς προειδοποίηση, ανά πάσα στιγμή. Η πρόσβαση σας στον ιστότοπο ή χρήση άλλων υπηρεσιών μετά από αλλαγές αυτών θεωρείται σαν ανεπιφύλακτη αποδοχή τους. Επίσης, δικαιούμαστε κατά τη να τροποποιούμε, να αναστέλλουμε ή και να διακόπτουμε την παροχή όλων ή οποιωνδήποτε τμημάτων των υπηρεσιών, με ή χωρίς προειδοποίηση.

Σας παρακαλούμε να επισκέπτεστε αυτή τη σελίδα συχνά και να ενημερώνεστε με τους πιο πρόσφατους Όρων Χρήσης.

2. Παρεχόμενες υπηρεσίες και προϊόντα

Η εταιρεία δεσμεύεται να παρέχει πλήρεις, έγκυρες και ποιοτικές πληροφορίες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες με τις παρακάτω επιφυλάξεις:
α) Τυχόν τυπογραφικών λαθών που δεν μπορούν να προβλεφθούν ή προκύπτουν κατά λάθος.
β) Διακοπών λειτουργίας του ιστότοπου από ανωτέρα βια.

3. Περιορισμός ευθύνης

Η εταιρεία δεν μπορεί να εγγυηθεί τη διαθεσιμότητα των προϊόντων αλλά μόνο την έγκαιρη ενημέρωση σας αν δεν υπάρχουν.

Δεν ευθύνεται για τεχνικά προβλήματα παρουσιαστούν σε εσάς κατά την πρόσβαση σας στον ιστότοπο μας λόγω ασυμβατότητας, δεν ευθύνεται και δεν δεσμεύεται για λάθη σε φωτογραφίες, τιμές ή χαρακτηριστικά προϊόντων ούτε μπορεί να εξασφαλίσει την πλήρη απουσία σφαλμάτων στα προϊόντα. Δεν φέρει ευθύνη για τυχόν απαιτήσεις νομικής (ή αστικής ή ποινικής) φύσεως ούτε για τυχόν ζημιές (απώλειες κερδών, διαφυγόντα κέρδη, ηθικές βλάβες, απώλειες δεδομένων κλπ) από χρήστες του ιστοτόπου ή από τρίτους σχετικά με τη λειτουργία ή όχι του ιστότοπου, διακοπή υπηρεσιών ή πληροφοριών κλπ.

4. Προσωπικά δεδομένα & Δήλωση εχεμύθειας

Για να παραγγείλετε από το ηλεκτρονικό κατάστημα του ιστόποπου μας θα χρειαστεί να μας παράσχετε κάποια Προσωπικά σας στοιχεία τα οποία είναι το ονοματεπώνυμο σας, η διεύθυνση σας και η διεύθυνση αποστολής των αγορών σας, το τηλέφωνο σας, το κινητό σας και το email σας το οποίο σαν την ηλεκτρονική διεύθυνση για να γίνουν όλες οι απαραίτητες επικοινωνίες για την ολοκλήρωση των παραγγελιών σας.
Σε περίπτωση που θελήσετε να πληρώσετε με κάρτα ή PayPal θα μεταφερθείτε σε ασφαλές περιβάλλον του αντίστοιχου οργανισμού όπου και θα δώσετε τα στοιχεία σας κατευθείαν χωρίς καμία δική μας παρεμβολή.
Η Εταιρεία μας δεν γνωρίζει, δεν συλλέγει ούτε αποθηκεύει πουθενά με οποιοδήποτε τρόπο τα στοιχεία της κάρτας σας ή τυχόν κωδικούς PayPal ή άλλων συναφών οργανισμών πληρωμής.

Η ολοκλήρωση των παραγγελιών σας απαιτεί επίσης τη χρήση Cookies και τη συγκατάθεση σας για τη συλλογή και χρήση των Προσωπικών σας Στοιχείων όπως περιγράφεται στην Πολιτική Απορρήτου του atmon.gr.

Για να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας στο ταμείο του ιστότοπου μας ακολουθείτε τα βήματα που σας υποδεικνύονται από το σύστημα. Οι παραγγελίες αρχειοθετούνται και φυλάσσονται όσο χρειάζεται για την πώληση, ενώ αν έχουμε τη συγκατάθεση σας για επεξεργασία των προσωπικών σας στοιχείων θα φυλαχθούν ανάλογα.

Οι παραγγελίες που υποβάλλονται στον ιστότοπο μας περνάνε όλες από διαδικασία έγκρισης. Η εταιρεία έχει το δικαίωμα να απορρίψει την παραγγελία σας αν συντρέχουν λόγοι όπως πχ υπάρχουν περιορισμοί στην αποστολή κάποιου προϊόντος, υπάρχουν λάθη τιμολόγησης στον ιστότοπο, δεν είναι διαθέσιμα τα προϊόντα που παραγγείλατε, δεν μπορούμε να λάβουμε έγκριση για την πληρωμή σας, υπάρχουν λάθη στις περιγραφές στον ιστότοπο κ.α.

Αφού τελειώσει η διαδικασία θα λάβετε email από εμάς το οποίο θα επιβεβαιώνει ότι λάβαμε την παραγγελία σας και τα στοιχεία της (αριθμός παραγγελίας, προϊόντα). Αν χρειαστεί πιθανόν να σας τηλεφωνήσουμε για επιβεβαίωση.

Η εταιρεία μας έχει δικαίωμα να απορρίψει παραγγελίες οι οποίες από λάθος εκτύπωσης ή μηχανογράφησης εμφανίζουν λάθος τιμές στον ιστότοπο μας. Στην περίπτωση που υπάρχει λάθος σε ένα προϊόν ή μέρος των προϊόντων της παραγγελίας, αποστέλλονται τα υπόλοιπα προϊόντα εκτός αν δηλώσετε ότι τα προϊόντα είναι μεταξύ τους απαραίτητα οπότε ακυρώνεται ολόκληρη η παραγγελία.
Σε περίπτωση κατά λάθος αποστολής προϊόντων αν σας ζητηθεί από την εταιρεία να τα επιστρέψετε, αν καθυστερήσετε να τα αποστείλετε πάνω από 7 ημερολογιακές ημέρες θεωρείται ότι θέλετε να τα αγοράσετε, η παραγγελία θεωρείται επιβεβαιωμένη και οφείλετε την πληρωμή τους.

Τα στοιχεία αυτά χρησιμοποιούνται μόνο στο μέτροπου κρίνεται απολύτως αναγκαίο για την εκπλήρωση των όρων και υποχρεώσεων των επιμέρους υπηρεσιών, που παρέχει η Εταιρεία. Οι τιμές μπορεί να αλλάξουν χωρίς ειδοποίηση, σε οποιοδήποτε χρόνο πριν την αποδοχή της παραγγελίας σας. Οι προδιαγραφές, τα χαρακτηριστικά και οι φωτογραφίες των προϊόντων που περιγράφονται ή παρουσιάζονται στο Site μας ήταν σωστά κατά την χρονική στιγμή της πρώτης δημοσίευσής τους αλλά ενδέχεται να διαφέρουν ελαφρώς λόγω τροποποιήσεων στην παραγωγή τους και να μην έχει προλάβει να ενημερωθεί η βάση δεδομένων μας. Στην περίπτωση που διαπιστώσουμε ένα σημαντικό λάθος στην περιγραφή ή στα χαρακτηριστικά ή στην φωτογραφία ή στην διαθεσιμότητα ενός προϊόντος ή υπηρεσίας που επηρεάζει την εκκρεμή παραγγελία σας, ή κάποιο λάθος στην τιμολόγηση, θα σας ενημερώσουμε για το σωστό και θα ερωτηθείτε εάν θέλετε να προχωρήσει η παραγγελία σας. Εάν θελήσετε να την ακυρώσετε και έχετε ήδη χρεωθεί, το atmon.gr θα πιστώσει την κάρτα σας ή τον λογαριασμό σας με το ακριβές ποσό της χρέωσης.

5. Δικαίωμα υπαναχώρησης

Ο χρήστης του atmon.gr συμφωνεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα με τους όρους του ιστότοπου για Επιστροφές, Εγγυήσεις, Αποστολές και Πληρωμές.

Την πολιτική του atmon.gr σχετικά με τις επιστροφές, εγγυήσεις, αποστολές και πληρωμές μπορείτε να την διαβάσετε στις αντίστοιχες σελίδες:

Επιστροφές
Εγγύηση
Αποστολές
Πληρωμές

6. Ανήλικοι Εγκυμοσύνη Ορθή χρήση

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο απευθύνεται αυστηρά σε ενήλικες άνω των 18 ετών. Δεν επιτρέπεται η πώληση του σε άτομα μικρότερα των 18 ετών. Η εταιρεία έχει δικαίωμα να ακυρώσει παραγγελία για τον παραπάνω λόγο. Δεν είναι συσκευή για την διακοπή του καπνίσματος και δεν προτείνεται η χρήση του σε εγκύους ή θηλάζουσες μητέρες ούτε σε άτομα με προβλήματα υγείας χωρίς συμβουλή γιατρού.
Αποθαρρύνουμε τη χρήση νικοτίνης. Αν δεν καπνίζετε ήδη και δεν είστε εθισμένος σε αυτή, μην αγοράζετε τα προϊόντα μας. Οι χρήστες νικοτίνης έχουν την πλήρη ευθύνη τυχόν συνεπειών από τη χρήση της. Δεν πρέπει να καταπίνετε τα υγρά αναπλήρωσης, να τα κρατάτε μακριά από παιδιά, μακρυά από κατοικίδια και να αποφεύγεται η επαφή με το δέρμα.

Η εταιρεία μας δεν δίνει κανενός είδους εγγύηση ότι τα προϊόντα μας είναι αβλαβή για τους χρήστες τους και δεν ισχυρίζεται σε καμία περίπτωση ότι τα προϊόντα ατμίσματος είναι λιγότερο επικίνδυνα για την υγεία σας ούτε ότι είναι τρόπος ή μέσον για να διακόψετε το κάπνισμα.

Τυχόν πληροφορίες που θα βρείτε στον ιστότοπο μας δεν είναι ιατρικές συμβουλές και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως τέτοιες. Αν χρειάζεστε ιατρική συμβουλή μπορείτε να απευθύνεστε στον γιατρό σας. Δεν ευθυνόμαστε για ζημιές ή απώλειες που προκλήθηκαν από κακή χρήση αυτών των πληροφοριών.

7. Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

Στον ιστότοπο μας υπάρχει υλικό, εμπορικά σήματα, κείμενα, φωτογραφίες, πολυμέσα και άλλο περιεχόμενο που ανήκουν στην εταιρεία μας, υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα και προστατεύονται από την Ελληνική και διεθνή νομοθεσία όπως ορίζεται από τις διεθνείς συμβάσεις.
Όλο το υλικό σας το παρέχουμε για ενημέρωση και μόνο για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή υλικού χωρίς έγγραφη άδεια από την εταιρεία. Η εμφάνιση του υλικού στον ιστότοπο δεν πρέπει με κανένα τρόπο να θεωρηθεί σαν παραχώρηση άδειας χρήσης του.

8. Συμπεριφορά και ευθύνες των χρηστών

Όποιοι χρησιμοποιούν τον ιστότοπο μας συμφωνούν και αναλαμβάνουν την ευθύνη να μην κάνουν χρήση του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, των υπηρεσιών και γενικά του ιστότοπου για:
Α. Δημοσιεύσεις, αποστολές με email ή μεταδόσεις με κάθε άλλο τρόπο παράνομου περιεχομένου, περιεχομένου που προκαλεί βλάβη στην εταιρεία ή σε τρίτους, περιεχομένου που προσβάλει τις κοινωνικές αξίες ή τα ήθη κλπ
Β. Δημοσιεύσεις, αποστολές με email ή μεταδόσεις με κάθε άλλο τρόπο σε τρίτα πρόσωπα πληροφοριών που τους δίδονται ιδιωτικά, εμπιστευτικά ή απόρρητα χωρίς την άδεια αυτού που τις παρέχει, περιεχομένου για το οποίο οι χρήστες δεν δικαιούνται να μεταδώσουν, περιεχομένου το οποίο πηγαίνει ενάντια σε πνευματικά δικαιώματα, εμπορικά σήματα, ευρεσιτεχνίες και άλλα σχετικά.
Γ. Δημοσιεύσεις, αποστολές με email ή μεταδόσεις με κάθε άλλο τρόπο λογισμικού το οποίο περιέχει υιούς ή άλλους κακόβουλους κώδικες (malware, trojans κλπ) και γενικά κακόβουλων προγραμμάτων με σκοπό να προξενήσουν βλάβες στο υλικό ή στο λογισμικό των υπολογιστών.
Δ. Να συλλέγουν προσωπικά δεδομένα άλλων χρηστών, να παρενοχλούν τρίτους με όποιο τρόπο, να παραβαίνουν εκούσια ή ακούσια την νομοθεσία η τις διατάξεις.

Οι χρήστες του ιστότοπου μας δέχονται και συμφωνούν ότι η εταιρεία μας, το προσωπικό της και οι μέτοχοι-συνεργάτες της δεν έχουν ευθύνη για ότι παρουσιαστεί από κακή χρήση ενάντια στα παραπάνω από τρίτους χρήστες. Παραβίαση των παραπάνω έχει σαν συνέπεια εκτός από τυχόν αστικές κυρώσεις και άμεση διακοπή οποιωνδήποτε υπηρεσιών παρέχονται.

9. Διαφημίσεις και σύνδεσμοι

Η εταιρεία έχει δικαίωμα να προβάλλει εξατομικευμένες διαφημίσεις στον ιστότοπο μας μέσω τρίτων διαφημιστικών εταιρειών πχ Google, Facebook κ.α. Οι τρίτες αυτές εταιρείες πιθανόν να κάνουν χρήση πληροφοριών σχετικά με τις προτιμήσεις σας για να σας παράσχουν διαφημίσεις που έχουν εξατομικευτεί σε αγαθά ή υπηρεσίες που ενδιαφέρουν εσάς. Ο ιστότοπος ή οι υπηρεσίες πιθανόν να περιέχουν συνδέσμους (links) προς άλλους ιστότοπους για τους οποίους αποδέχεστε ότι δεν ευθυνόμαστε με κανένα τρόπο για τη λειτουργία ή το περιεχόμενο τους. Θα πρέπει να διαβάσετε τους όρους χρήσης και απορρήτου των ιστότοπων αυτών πριν από τη χρήση τους.

10. Ενημερωτικά δελτία (Newsletters)

Οι χρήστες μπορούν με επιλογή τους να λαμβάνουν τα ενημερωτικά/διαφημιστικά δελτία (newsletters) στο email τους τα οποία περιέχουν νέα, διαγωνισμούς, προσφορές κλπ Τα δελτία αυτά είναι πνευματική ιδιοκτησία της εταιρείας και υπάγονται στους αντίστοιχους νόμους. Η εταιρεία θα διατηρεί αρχείο με τα emails των εγγεγραμμένων χρηστών στα ενημερωτικά δελτία. Ο χρήστης μπορεί να διαγραφεί από την λίστα αυτή πατώντας στον αντίστοιχο σύνδεσμο στο τέλος του δελτίου.

11. Cookies

Το atmon.gr χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς εσάς. Τα Cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου, αποθηκεύονται στον περιηγητή (web browser) σας κατά την επίσκεψη σας στον ιστότοπο μας, περιέχουν πληροφορίες που χρειάζονται για διάφορες λειτουργίες του ιστοτόπου. Τα Cookies μπορούν να αφαιρεθούν όποια στιγμή θελήσετε.

11.1 Τα Cookies χωρίζονται στις παρακάτω κατηγορίες:
Παροδικά: Τα παροδικά cookies αποθηκεύονται στον υπολογιστή ή στην ηλεκτρονική συσκευή του χρήστη κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους στον ιστότοπο του atmon.gr και διαγράφονται με την έξοδο του χρήστη από αυτόν.
Μεγάλης διάρκειας: Τα cookies μεγάλης διάρκειας αποθηκεύονται στον υπολογιστή ή στην ηλεκτρονική συσκευή του χρήστη για μεγάλο χρονικό διάστημα, μέχρι να διαγραφούν από τον χρήστη.

11.2 Τρόπος διαχείρισης cookies
Τα προγράμματα περιήγησης (browsers) σας δίνουν επιλογές για την διαχείριση των cookies. Αυτές οι επιλογές είναι διαφορετικές ανάλογα με το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε: πιθανόν να επιτρέπουν ή να απαγορεύουν την εγκατάσταση cookies, να διαγράφουν cookies που ήδη υπάρχουν, ή να σας ενημερώνουν κάθε φορά που ένας ιστότοπος εγκαθιστά cookies στην συσκευή σας.
Στην περίπτωση που επιλέξετε να απενεργοποιήσετε την χρήση των cookies στο atmon.gr, η λειτουργικότητα σε κάποιες σελίδες ενδέχεται να χαθεί ή να μειωθεί.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα Cookies στην αντίστοιχη σελίδα μας.

12. Υποχρεώσεις των χρηστών

Ο χρήστης του atmon.gr αποδέχεται ρητά και συμφωνεί ότι θα παρέχει τα σωστά στοιχεία για τον εαυτό του, όταν αυτό απαιτείται από τις Υπηρεσίες και σε καμία περίπτωση δεν θα καταχωρεί λανθασμένα στοιχεία για τον εαυτό του. Δεν θα χρησιμοποιεί τις Υπηρεσίες για περιεχόμενο το οποίο είναι μη νόμιμο, προσβλητικό, υβριστικό, απειλητικό ή επικίνδυνο, πορνογραφικό, που θα προσβάλλει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, που θα καλλιεργεί διακρίσεις λόγω φυλής, φύλου, θρησκείας, ιθαγένειας ή αναπηρίας, που θα παροτρύνει σε επιθετική συμπεριφορά, σε εθισμούς και δραστηριότητες που είναι επιβλαβείς, που θα προτρέπει στην υιοθέτηση προτύπων συμπεριφοράς που δεν συνάδουν με τους ηθικούς και νομικούς κανόνες της σύγχρονης κοινωνίας.
Ο χρήστης αποδέχεται ρητά ότι το atmon.gr διατηρεί το δικαίωμα κατά την κρίση της να διαγράψει ή τροποποιήσει οποιοδήποτε περιεχόμενο που εισάγει ο χρήστης και το οποίο αντίκειται στους παρόντες όρους χρήσης και ο χρήστης είναι ο μόνος υπόλογος απέναντι στην δικαιοσύνη για οποιαδήποτε παράβαση που προκαλεί δικαίωμα αποζημίωσης ή εμπίπτει στις διατάξεις της νομοθεσίας.
Ο χρήστης έχει την ευθύνη πρόσβασης στις υπηρεσίες του παρόντος διαδικτυακού τόπου και αυτός αποκλειστικά βαρύνεται με την καταβολή τελών σε τρίτους σε περίπτωση που αυτό απαιτεί η πρόσβαση και η χρήση των υπηρεσιών.

13. Περιορισμός ευθύνης

Οι Υπηρεσίες, καθώς και οι όροι και προϋποθέσεις χρήσης που παρατίθενται, υπόκεινται σε μεταβολές και το atmon.gr σε καμία περίπτωση δεν εγγυάται την ακρίβεια, επάρκεια ή πληρότητα των πληροφοριών / του περιεχομένου που παρέχεται μέσω των υπηρεσιών και ρητά αποποιείται κάθε ευθύνη για λάθη η παραλείψεις σχετικά με τις πληροφορίες, τις υπηρεσίες και τα στοιχεία που παρέχονται μέσω των συγκεκριμένων Υπηρεσιών.
Το atmon.gr σε καμία περίπτωση δεν θα ευθύνεται για οποιεσδήποτε ζημίες, συμπεριλαμβανόμενων, ενδεικτικά, άμεσων η έμμεσων, ειδικών, τυχαίων η παρεμπιπτουσών ζημιών, θετικών η αποθετικών, εξόδων που προκύπτουν αναφορικά με τη χρήση των Υπηρεσιών της, ή σε αδυναμία χρήσης αυτών, από οποιοδήποτε πρόσωπο, ή αναφορικά με αδυναμία εκτέλεσης, λάθος, παράλειψη, διακοπή, ελάττωμα, καθυστέρηση ή διακοπή λειτουργίας ή εκπομπής, αδυναμία ή βλάβη τεχνικών συστημάτων, αδυναμίες ή βλάβες του εξοπλισμού του χρήστη, αδυναμίες ή βλάβες τηλεπικοινωνιακών δικτύων, ακόμη και αν οι εκπρόσωποι της υπηρεσίας, έχουν ενημερωθεί σχετικά με την πιθανότητα ανάλογων ζημιών, απωλειών η εξόδων.

O χρήστης αναγνωρίζει ότι σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το atmon.gr, για οποιαδήποτε λάθη ή παραλείψεις σε οποιοδήποτε περιεχόμενο ή για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν προκύψουν από τη χρήση οποιουδήποτε περιεχομένου που μεταφέρεται ή με οποιοδήποτε άλλον τρόπο καθίσταται διαθέσιμο από τους χρήστες ή άλλα τρίτα πρόσωπα στις Υπηρεσίες και σε καμία περίπτωση δεν εγγυάται την ακρίβεια, την ακεραιότητα, τη νομιμότητα, ή την ποιότητα τέτοιου περιεχομένου.
Η χρήση πληροφοριών ή υπηρεσιών τρίτων, όπως ενδεικτικά και όχι περιοριστικά αναφέρονται χορηγοί ή διαφημιζόμενοι ή συνεργαζόμενοι με την εταιρεία παροχείς περιεχομένου,
πραγματοποιείται με ίδια ευθύνη του χρήστη. Το περιεχόμενο, η ακρίβεια, οι εκτιθέμενες απόψεις και οποιεσδήποτε υπηρεσίες που παρέχονται από τις πηγές αυτές δεν ερευνώνται, δεν διασταυρώνονται, δεν παρακολουθούνται ούτε προσυπογράφονται από το atmon.gr.
Το atmon.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για την επικοινωνία του χρήστη με τρίτους που τυχόν διαφημίζονται στις σελίδες του παρόντος διαδικτυακού τόπου, ούτε για το περιεχόμενο, τους όρους και την έκβαση τυχόν εμπορικής η άλλης συναλλαγής που θα προκύψει από την συγκεκριμένη επικοινωνία.
Σε περίπτωση αγοράς προϊόντων ή υπηρεσιών από πρόσωπα που διαφημίζονται στον παρόντα διαδικτυακό τόπο, ο χρήστης ρητά αναγνωρίζει ότι το atmon.gr δεν ευθύνεται και δεν εγγυάται για την ποιότητα των αποκτώμενων αγαθών ή υπηρεσιών. Οι χρήστες των Υπηρεσιών είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για την συνεργασία τους με τις Υπηρεσίες και την χρήση των Υπηρεσιών και δηλώνουν ρητά και ανεπιφύλακτα ότι κάνουν χρήση των Υπηρεσιών το atmon.gr με την δική τους συναίνεση και ρίσκο. Αναφορικά με τις πληροφορίες και το περιεχόμενο των Υπηρεσιών το atmon.gr, οι χρήστες αποδέχονται ρητά και ανεπιφύλακτα ότι δεν παρέχεται καμία εγγύηση, οποιασδήποτε φύσης, άμεση ή έμμεση η εκ του νόμου, συμπεριλαμβανόμενων, ενδεικτικά, εγγυήσεων μη παράβασης δικαιωμάτων τρίτων, ιδιοκτησίας, εμπορευσιμότητας, καταλληλότητας για συγκεκριμένο σκοπό. Το atmon.gr δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι οι υπηρεσίες θα είναι διαθέσιμες ανά πάσα στιγμή δίχως διακοπές καθώς και ότι θα λειτουργήσουν δίχως σφάλματα και διαταραχές. Λόγω τεχνικών συνθηκών, τις οποίες δεν επηρεάζει το atmon.gr, μπορεί να παρουσιαστούν διακοπές, ειδικότερα σε περίπτωση μίας προσωρινής διακοπής των υπηρεσιών. Αυτό ισχύει και στην περίπτωση μέτρων συντήρησης και επικαιροποίησης.
Ο χρήστης δηλώνει ότι είναι σύμφωνος με τέτοια μέτρα, τα οποία κατά το δυνατόν πραγματοποιούνται εκτός του συνήθους ωραρίου εργασίας και δηλώνονται έγκαιρα και με τις σχετικές αρνητικές επιδράσεις σε εύλογο βαθμό. Μία τέτοια προσωρινή μη διαθεσιμότητα των υπηρεσιών δεν αποτελεί ελάττωμα. Το atmon.gr δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρηστής εξαιτίας της χρήσης ή / και της μη διαθεσιμότητας της χρήσης των υπηρεσιών.

Όροι των προγραμμάτων ανταμοιβής και δώρων του atmon.gr

Οι παρακάτω όροι και προϋποθέσεις ισχύουν για τη λειτουργία των προγραμμάτων Ατμοπόντων ανταμοιβής και Δώρων υγρών αναπλήρωσης με τις αγορές σα από το atmon.gr

Τα προγράμματα απευθύνονται σε ενηλίκους άνω των 18 ετών.

Τα προγράμματα είναι προγράμματα που επιβραβεύουν τους πελάτες μας και τα μέλη μας είτε με τη μορφή δώρων ανάλογα με το ύψος των αγορών τους σε συγκεκριμένα προϊόντα (πελάτες & μέλη) είτε με τη μορφή πόντων επιβράβευσης (Ατμοπόντων) με τις αγορές τους στα προϊόντα μας (μέλη). Οι Ατμοπόντοι που κερδίζει το κάθε μέλος μπορούν να εξαργυρωθούν στις επόμενες αγορές του σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις των προγραμμάτων.

Το atmon.gr έχει το δικαίωμα όποτε, όπως και για όποιο λόγο θέλει κατά την κρίση του να τροποποιεί αυτούς τους όρους και προϋποθέσεις χωρίς οποιαδήποτε προηγούμενη ενημέρωση των πελατών και των μελών του.

Η χρήση/εγγραφή των προγραμμάτων αυτών συνεπάγεται ότι ο πελάτης/μέλος γνωρίζει τους όρους και τις προϋποθέσεις αυτών των προγραμμάτων και αποδέχεται ανεπιφύλακτα και πλήρως ότι ρυθμίζουν τις υποχρεώσεις και τα δικαιώματα του σε σχέση με αυτά.

Ατμοπόντος ονομάζεται το όφελος που συγκεντρώνει το μέλος από τις αγορές προϊόντων στο atmon.gr και το ποσοστό του καθώς και από ποια προϊόντα ή κατηγορίες προϊόντων προκύπτει το αποφασίζει με απόλυτη διακριτική ευχέρεια και σύμφωνα με την κρίση του το atmon.gr χωρίς προηγουμένως καμία υποχρέωση ενημέρωσης των μελών. Το ίδιο ισχύει και για τις εξαργυρώσεις των Ατμοπόντων κατά τις αγορές των μελών.

Κάθε μέλος έχει ένα δικό του λογαριασμό Ατμοπόντων τον οποίο μπορεί να βλέπει αναλυτικά στην περιοχή του λογαριασμού του. Οι Ατμοπόντοι που κερδίζει το κάθε μέλος σύμφωνα με τις αγορές του είναι ισχύουν για 365 ημέρες. Μετά την παρέλευση του διαστήματος αυτού διαγράφονται αυτόματα χωρίς καμία υποχρέωση ενημέρωσης του μέλους.

Το atmon.gr δικαιούται να δέχεται ή να απορρίπτει κατά την απόλυτη χρίση του όποια αίτηση δέχεται χωρίς να υποχρεούται να αιτιολογήσει την απόφαση αυτή.

Σε καμία περίπτωση τα δώρα ή/και οι Ατμοπόντοι (δικαίωμα έκπτωσης) δεν επιστρέφονται σε μορφή χρημάτων.

Επίσης επιστροφές υγρών δεν γίνονται δεκτές για λόγους υγιεινής.

Δώρα με αγορές επιλεγμένων προϊόντων

Με αυτήν προσφορά αγοράζοντας Έτοιμα υγρά αναπλήρωσης, Flavor shots ή Αρώματα από 20€ μέχρι και 120€ ανταμείβεσαι με δώρα που “ξεκλειδώνουν” σταδιακά με το ύψος των αγορών σου.

Διαλέγεις, πατάς “Το θέλω” και μπαίνει στο καλάθι σου δωρεάν! Αν αλλάξεις γνώμη, θα αφαιρεθεί αυτόματα από το καλάθι σου. Αν προσθέσεις κι άλλα προϊόντα και ανεβείς κατηγορία, θα ξεκλειδώσουν τα αντίστοιχα δώρα.

Παρότι πάντα προσπαθούμε να είμαστε ακριβείς με τις διαθεσιμότητες, μερικές φορές τυχαίνει να υπάρξει έλλειψη κάποιου προϊόντος. Σε περίπτωση έλλειψης προϊόντων δεν ευθύνεται το atmon.gr και θα γίνεται προσπάθεια αντικατάστασης του με άλλο σε συνεννόηση με τον πελάτη.

Ατμοπόντοι επιβράβευσης

Για να επωφεληθείς από την προσφορά Ατμοπόντων πρέπει εγγραφείς στο aatmon.gr αν δεν είσαι ήδη γραμμένος. Αυτό γίνεται πολύ εύκολα πατώντας πάνω στον σύνδεσμο “Σύνδεση/Εγγραφή”.

Επίσης αφού εγγραφείς να θυμάσαι ότι για να σημειωθούν οι Ατμοπόντοι σου πρέπει να είσαι συνδεδεμένος με το λογαριασμό σου, το ίδιο και για να τους εξαργυρώσεις.

Αγοράζοντας από το atmon.gr μαζεύεις Ατμοπόντους για κάθε σου αγορά οι οποίοι μπαίνουν στον προσωπικό σου λογαριασμό. Η εγγραφή στον λογαριασμό σου γίνεται αφού ολοκληρωθεί η αγορά σου (επισημανθεί ως ολοκληρωμένη στο πρόγραμμα).

Οι Ατμοπόντοι αυτοί μπορούν να εξαργυρωθούν σε επόμενες αγορές σου μειώνοντας το κόστος αντίστοιχα. Ατμοπόντους δίνουν όλα τα προϊόντα του atmon.gr χωρίς να υπάρχει συγκεκριμένο ποσοστό επί της τιμής, αλλά διαφέρει ανάλογα με το προϊόν.

Οι Ατμοπόντοι ισχύουν για τις αγορές που έγιναν από τις 01-09-2021 και μετά. Για προηγούμενες αγορές δεν δίδονται Ατμοπόντοι.

Το atmon.gr έχει το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς το πρόγραμμα των Ατμοπόντων καθώς και να αλλάζει τα ποσοστά των Ατμοπόντων για κάθε προϊόν ή κατηγορία.

Σε περίπτωση που από λάθος έχουν υπολογισθεί Ατμοπόντοι εις βάρος ή εις όφελος κάποιου μέλους το atmon.gr έχει δικαίωμα να το διορθώσει χωρίς να ενημερώσει προηγουμένως το μέλος.

Στην περίπτωση που η αγορά ακυρωθεί οι αντίστοιχοι Ατμοπόντοι θα διαγραφούν από το λογαριασμό σου.

Το atmon.gr δεν έχει ευθύνη για τυχόν εξαργυρώσεις που χάνονται είτε εξαργυρώνονται με δόλιους τρόπους από τρίτους.

Το atmon.gr έχει δικαίωμα να ενημερώνει τα μέλη του με προσωπικές επιστολές,  newsletters, email, SMS σχετικά με τους διαθέσιμους Ατμοπόντους που έχει συγκεντρώσει.

Το atmon.gr μπορεί κατά την κρίση του να ενεργοποιεί ή να απενεργοποιεί το πρόγραμμα όποτε θέλει χωρίς προειδοποίηση ή αιτιολογία μια και το πρόγραμμα αυτό είναι οικειοθελής παροχή προς τα μέλη του.

Το atmon.gr μπορεί κατά την κρίση του να τροποποιεί τους παρόντες Όρους και τις προϋποθέσεις του προγράμματος μερικά ή ολικά. Αυτές οι τροποποιήσεις αναρτούνται και γνωστοποιούνται στους χρήστες μέσω αυτού του ιστοχώρου και συνιστούμε στους πελάτες μας να επισκέπτονται συχνά το atmon.gr και να ενημερώνονται για τυχόν τροποποιήσεις. Οποιαδήποτε νέα τροποποίηση καταργεί τις προηγούμενες και η διενέργεια από τον πελάτη οποιασδήποτε συναλλαγής ή εξαργύρωσης Ατμοπόντων μετά από κάποια τροποποίηση συνιστά ρητή αποδοχή των τροποποιήσεων από τον πελάτη.

Το atmon.gr έχει το δικαίωμα να καταργήσει το παρόν πρόγραμμα οποτεδήποτε κατά την κρίση του αφού ενημερώσει τα μέλη του δύο (2) μήνες πριν την λήξη για να προλάβουν να εξαργυρώσουν τους Ατμοπόντους που έχουν.

Αν για οποιοδήποτε λόγο το atmon.gr αλλάξει τους παρόντες όρους του προγράμματος ή/και σταματήσει το πρόγραμμα, τα μέλη δεν έχουν καμία αξίωση κατά του atmon.gr μια και ήδη έχουν αναγνωρίσει ότι αφορά σε προσφορά προνομίων που τους παρέχει το atmon.gr οικειοθελώς.

Η χρήση των προγραμμάτων από τους πελάτες/μέλη δεν είναι υποχρεωτική. Τα μέλη οφείλουν να ενημερώνουν το atmon.gr για τις όποιες αλλαγές στα στοιχεία επικοινωνίας τους, διαφορετικά το atmon.gr δεν ευθύνεται για τη διακοπή επικοινωνίας με τα μέλη.

Περί Προσωπικών δεδομένων

Κάθε μέλος συμφωνεί και αποδέχεται χωρίς επιφύλαξη ότι θα τηρείται στο atmon.gr αρχείο με τα προσωπικά δεδομένα του κάθε μέλους για όσο διάστημα είναι αναγκαίο. Τα δεδομένα αυτά θα μπορούν να επεξεργαστούν από το atmon.gr με σκοπό την καλύτερη διαχείριση των υπηρεσιών, την καλύτερη εξυπηρέτηση των μελών και την προώθηση των υπηρεσιών και των προϊόντων του atmon.gr Τα δεδομένα αυτά δεν ανακοινώνονται ούτε μεταβιβάζονται σε τρίτους εκτός από πιθανούς συνεργάτες του atmon.gr που εκτελούν ενέργειες μάρκετινγκ και προώθησης των προϊόντων ή υπηρεσιών του atmon.gr

Τα μέλη σε οποιαδήποτε περίπτωση έχουν πρόσβαση προς ενημέρωση ή και διόρθωση των δεδομένων τους καθώς και το δικαίωμα να ανακαλέσουν την αποδοχή αυτή ή/και να ζητήσουν τη διαγραφή των δεδομένων σύμφωνα με τον κανονισμό (ΕΕ) 2016/679 (άρθρα 15-22).

Για τοθς σκοπούς αυτούς μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 211 1100 106 ή μέσω email στο [email protected].

Οι παρόντες Όροι Χρήσης δεσμεύουν και τα δύο μέρη και την εταιρεία και τους χρήστες του ιστότοπου.

X

Προσοχή

Η χρήση του atmon.gr επιτρέπεται μόνο σε άτομα μεγαλύτερα των 18 ετών!