Εγγύηση

Εγγυήσεις προϊόντων

Η εγγύηση καλύπτει την ηλεκτρονική πλακέτα της συσκευής σας από τυχόν αστοχία υλικού από το εργοστάσιο.

Για λόγους υγιεινής, δεν γίνονται δεκτές επιστροφές που αφορούν σε προϊόντα των παρακάτω κατηγοριών:

1. Υγρά Αναπλήρωσης ανοιγμένα ή σφραγισμένα.

2. Επιστόμια και Drip tips.

3. Ανοιγμένα αξεσουάρ D.I.Y.

4. Αντικείμενα προσφορών.

5. Ατμοποιητές και tank που έχουν γεμιστεί με υγρό αναπλήρωσης.

Για τα υπόλοιπα προϊόντα δίδεται εγγύηση καλής λειτουργίας τουλάχιστον 30 ημερολογιακών ημερών και η εγγύηση αυτή διαμορφώνεται ανάλογα με το προϊόν.

Προσοχή!

Δεν καλύπτονται από την εγγύηση τα παρακάτω:

  1. Το γυαλί ή το πλαστικό του ατμοποιητή και γενικά ο ατμοποιητής. Αν υπάρχει κάποια αστοχία στον ατμοποιητή, αυτό πρέπει να αναφερθεί στο προσωπικό του καταστήματος άμεσα την ίδια ημέρα της αγοράς.

  2. Τα κουμπιά της συσκευής. Τα κουμπιά των συσκευών έχουν κατασκευαστεί για να αντέχουν μια φυσιολογική καταπόνηση.

  3. Η θύρα USB. Το βύσμα φόρτισης μπαίνει μόνο προς μια κατεύθυνση. Στην περίπτωση που σπάσει ή μπει μέσα η θύρα δεν καλύπτεται από την εγγύηση.

  4. Βλάβες από υγρασία. Η ηλεκτρονική πλακέτα είναι ευαίσθητη σε οποιουδήποτε είδος υγρασία. Πιθανές αιτίες που μπορούν να προκαλέσουν υγρασία είναι η διαρροή υγρού από τον ατμοποιητή, η επαφή με το νερό κ.τ.λ. Η υγρασία καταστρέφει την ηλεκτρονική πλακέτα και δεν είναι δυνατή η επισκευή της.

  5. Βαφή. Η βαφή των συσκευών και των ατμοποιητών φθείρεται με την χρήση και δεν καλύπτεται από την εγγύηση.

Σε περίπτωση που υπάρχει διαφωνία για τα παραπάνω είναι απαραίτητη η επιστροφή της συσκευής σφραγισμένη στην αρχική της κατάσταση.

Επιστροφές ελαττωματικών προϊόντων

Αν παραλάβετε κάποιο ελαττωματικό προϊόν, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε εντός 3 ημερών τηλεφωνικά στο 211 1100 106 ή με email στο [email protected]

Αν δεν λάβετε απαντητικό email παρακαλούμε επικοινωνήστε τηλεφωνικά.

Αν χρειαστεί να μας στείλετε το προϊόν για αντικατάσταση, ακολουθήστε τις οδηγίες μας για τις επιστροφές στην αντίστοιχη σελίδα.

Αφού παραλάβουμε το προϊόν θα γίνει έλεγχος και θα σας ενημερώσουμε αν θα το αντικαταστήσουμε ή αν θα σας επιστρέψουμε το ποσόν της αγοράς.

Προσοχή: Εάν το προϊόν αποδειχθεί ότι δεν είναι ελαττωματικό τα έξοδα επιστροφής – αποστολής – παραλαβής επιβαρύνουν εσάς, στην αντίθετη περίπτωση επιβαρύνουν την εταιρεία.

X

Προσοχή

Η χρήση του atmon.gr επιτρέπεται μόνο σε άτομα μεγαλύτερα των 18 ετών!